Marit H. Silseth – daglig leder og aktiv utøver i Silseth Consulting

Marit er utdannet ingeniør, økonom og har en Mastergrad i Ledelse fra Handelshøyskolen BI, 2005, hvor Scenarios, Foresight and Strategy, Strategisk Ledelse og Endringsledelse inngår som programmer. Hun er sertifisert coach med videreutdanning i organisasjons-og relasjonscoaching, samt er sertifisert som fasilitator for teamprosesser og bruk av analyseverktøyet «Team Diagnostics». Hun er også sertifisert på bruk av JTI (Jungiansk Type Indeks).

Marit har jobber med spesielt med lederutvikling og ledercoaching, samt teamutvikling. I tillegg har hun bred erfaring fra å jobbe med karriereutvikling, omstilling, samt veiledning av entreprenører. Fra det private næringsliv er det ledelse innen salg og markedsføring innen legemiddelindustrien, både på nasjonalt og internasjonalt nivå som ahr vært hovedfokus. Hun har i flere år vært avdelingsdirektør med ansvar for ulike forretningsområder og forretningsutvikling.
Marit er engasjert og inspirerende og deler villig av sine erfaringer. Hun har en stor drivkraft i å gjøre andre mennesker gode, jobbe med organisasjoner og mennesker i endring og utvikling. Gjennom dynamikk og samhandling skapes muligheter og resultater.

Samarbeidspartnere

erlebryn

Erle Bryn

Hovedfokus på leder- og teamutvikling, samt spesialist i konfliktløsning

catherine

Catherine Brun Lie

Spesialområder er rekruttering og omstillingsprosesser

ina

Ina Schjøtt Brackman

Hovedfokus på lederutvikling og ledercoaching

jonrobert

Jon Robert Dohmen

Spesialområde er strategiprosesser og prosjektstyring

annegrethe

Anne Grethe Brantzæg

Hovedområdet er coaching